Υλικά
(για 2 φόρμες του μισού κιλού)
500 gr κουβερτούρα
450 gr Ταχίνι
50 gr Παρθένο Σησαμέλαιο
100 gr ψίχα καβουρντισμένο και ανάλατο φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
Λειώνουμε την κουβερτούρα και τη δουλεύουμε μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο σε
μπεν-
Σε φόρμα κορμού στρώνουμε χαρτί ζαχαροπλαστικής και απλώνουμε λίγη σοκολάτα. Βάζουμε κύβους χαλβά και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.
Όταν ο κορμός κρυώσει, τον κόβουμε σε φέτες.
Καλή επιτυχία
ΚΟΡΜΟΣ ΧΑΛΒΑ
200 gr Χαλβά βανίλια κομμένο σε μικρούς κύβους
Φλούδα από 1 πορτοκάλι, ψιλοκομμένη και ζεματισμένη