Υλικά

(για 2 φόρμες του μισού κιλού)


500 gr κουβερτούρα

450 gr Ταχίνι

50 gr Παρθένο Σησαμέλαιο

100 gr ψίχα καβουρντισμένο και ανάλατο φιστίκι Αιγίνης


Εκτέλεση

Λειώνουμε την κουβερτούρα και τη δουλεύουμε μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο σε μπεν-μαρί. Προσθέτουμε και τη φλούδα πορτοκάλι.

Σε φόρμα κορμού στρώνουμε χαρτί ζαχαροπλαστικής και απλώνουμε λίγη σοκολάτα. Βάζουμε κύβους χαλβά και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.

Όταν ο κορμός κρυώσει, τον κόβουμε σε φέτες.



                                                                                                                                              Καλή επιτυχία

ΚΟΡΜΟΣ ΧΑΛΒΑ

200 gr Χαλβά βανίλια κομμένο σε μικρούς κύβους

Φλούδα από 1 πορτοκάλι, ψιλοκομμένη και ζεματισμένη