Υλικά

Ταχινόσουπα

3 φλιτζάνια  νερό

1 φλιτζάνι ρύζι

1 κ.γ. αλάτι

500γρ. ταχίνι

Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό με το ρύζι, προσθέτουμε και το αλάτι ενώ παράλληλα σε ένα μπολ χτυπάμε το ταχίνι για αρκετή ώρα ώστε να ανακατευτεί καλά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το ρύζι από τη φωτιά  και από το νερό  της  προσθέτουμε σταδιακά  1 φλιτζάνι στο μπολ με το ταχίνι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Τέλος προσθέτουμε το ταχίνι στην κατσα-ρόλα με το ρύζι και η σούπα μας είναι έτοιμη.

                                                                 

                                                                 Καλή επιτυχία

ΤΑΧΙΝΟΣΟΥΠΑ