ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ

Εκτέλεση

Ενώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αδειάζουμε τη ζύμη σε μια σακούλα τροφίμων ή σε μεμβράνη. Χωρίς να λερώσουμε τα χέρια μας την πλάθουμε σε ρολό, το οποίο βάζουμε για 5 λεπτά στην κατάψυξη. Ανάβουμε το φούρνο να ζεσταθεί, στους 180 βαθμούς, και κόβουμε τη ζύμη σε ροδέλες. Δεν πειράζει αν διαλύεται, πατήστε με τα χέρια και θα ενωθεί. Παίρνει όποιο σχήμα θέλετε. Στο ψήσιμο θα ανοίξει λίγο, δεν χρειάζεται μεγάλη απόσταση ανάμεσα. Ακουμπήστε τα μπισκότα σε αντικολλητικό ταψί. Ψήστε για 10 λεπτά για να έχετε τραγανά μπισκότα.


                                                                                                                                              

                                                                                                                                              Καλή επιτυχία

Υλικά


100γρ. Ταχίνι

120γρ. Μέλι

120 γρ. νιφάδες βρώμης

1/2 κουταλιά γλυκού κανέλα

μια χούφτα καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντούκια κοπανισμένα ή σουσάμι ή σοκολάτα τρίμματα.